Protocollen

  • Onze dochter gaat graag naar de opvang. Ze heeft erg veel geleerd van de meiden en wil altijd het liefst langer blijven.
   Ze gaan heel leuk met de kinderen om en wij zullen zeker in de toekomst ons kind er weer heen brengen.

   A. Mol
  • Wij ervaren Dolletje Fijn als een knusse en persoonlijk betrokken crèche. Er heerst een huiselijke sfeer en het is er schoon.

   Fam. Altintas
  • Onze dochter gaat met veel plezier naar “school”. ‘s Ochtends als ze wakker wordt vraagt ze al waar ze heen gaat die dag.
   Er worden leerzame activiteiten gedaan en natuurlijk de lieve juffies.

   Fam. Mol - Ozkan
  • Elke week gaat onze zoon met heel veel speel,- en leerplezier naar Dolletje Fijn! Elke keer is het een feestje bij de lieve juffen. Het is een fijne opvang met huiselijke groepen, leuke activiteiten en ruimte voor de kinderen om zichzelf te ontwikkelen. Helaas zit zijn opvangavontuur er bijna op en gaat hij naar school.

   S. van Lieshout
  • M’n dochter gaat elke keer met veel plezier naar Dolletje Fijn. Heel huiselijk, en lieve leidsters.
   Ook heerlijk dat er elke dag voor de kinderen gekookt wordt. Van Turkse soep tot macaroni.

   J. Kouwenhoven
  • Mijn zoon gaat al bijna 3 jaar met heel veel plezier bij de kindjes spelen. Wat ik prettig vind is dat er leuke meiden werken, dat het kleinschalig is en dat de oudere vaak bij de deur wachten zodat de groep niet steeds gestoord wordt. Ook is het er heel schoon en worden we altijd erg vriendelijk ontvangen.

   N. Droog